Våra fastigheter

Våra fastigheter ligger i området Annestad, Bunkeflostrand. De är uppförda mellan 2004 och 2008 med en varierande arkitektur, öppna ytor och närhet till grönområden och service. På området finns bland annat vårdscentral, butik, pizzeria och frisör.

Lägenheterna finns i storlekar mellan 1 rum och kök, upp till 4,5 rum och kök. Nästan alla lägenheter har öppen planlösning samt egen balkong eller loftgångsbalkong. Många lägenheter på markplan har stora uteplatser. Det är ovanligt högt i tak med 2,5 meter, vilket ger rymd och en härlig känsla i lägenheterna. 

Hälften av fastigheterna har gemensam tvättstuga på markplan. Andra hälften har istället  egen tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Tvättmaskin, torktumlare samt diskmaskin  går alltid att installera i lägenheterna såsom standardförbättring, om lägenheten inte redan  har denna utrustning.

Kabel-tv
Kabel-tv- paket från Telenor ingår i hyran för alla våra lägenheter.

Bredbandsuttag
Bredbandsuttag levereras till samtliga fastigheter. Med bredbandsuttag innebär att det finns fiber/LAN i fastigheten men att internet inte ingår. Vill man som hyresgäst ha tillgång till internet tecknas abonnemang med Telenor.

Kommunikation
Kommunikationen till Bunkeflostrand/Annestad är god. Från busshållsplasten ”Annestad” går buss nr 6 till Hyllie var femte minut. Bussresan är knappt tre kilometer lång och tar nio minuter. Hyllie station är en knutpunkt för tåg och busstrafik. Vid Hyllie ligger även köpcentrat Emporia och Malmö Arena. Vill man istället ta sig mellan Annestad och Limhamn tar man buss nr 4.